De rol van secundaire verslavingszorg bij re-integratie in de samenleving

Logo300.jpg

Read Time:2 Minute, 15 Second

Kortrijk, België – 20 mei 2024 – Liberty Home Secondary Care Facility, Kortrijk, België, een toonaangevende aanbieder van verslavingsrevalidatie, benadrukt de cruciale rol van secundaire verslavingszorg bij het vergemakkelijken van de re-integratie van individuen in de samenleving. Liberty Home is eigendom van en wordt geleid door Vincent en Morgane Conlon, beiden herstellende verslaafden en succesvolle ondernemers, en belichaamt de filosofie “Samen overwinnen we”.

In de secundaire zorgfaciliteit van Liberty Home in Kortrijk ondergaan mensen een uitgebreid programma dat is ontworpen om hen te helpen zich aan te passen aan de verantwoordelijkheden van het dagelijks leven na het afronden van de primaire zorg in de faciliteit van de organisatie in Kaapstad, Zuid-Afrika. Bij opname krijgen cliënten een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en omstandigheden.

Het programma omvat individuele therapiesessies gericht op het blootleggen van de onderliggende oorzaken van verslaving en het aanpakken van onderliggende emotionele problemen. Groepstherapiesessies bevorderen kameraadschap en wederzijdse steun en creëren een veilige ruimte voor cliënten om hun ervaringen en inzichten te delen. Met een focus op medeleven, niet-oordelen en uitzonderlijke zorg zorgt Liberty Home ervoor dat cliënten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun verslaving te overwinnen en duurzaam herstel te bereiken.

Naast verslavingsbehandeling biedt de secundaire zorgfaciliteit van Liberty Home ook ondersteuning voor psychische stoornissen, wat de toewijding van de organisatie aan holistische genezing verder onderstreept.

De reis van Vincent en Morgane Conlon van verslaving naar ondernemerschap is een bewijs van de effectiviteit van de aanpak van Liberty Home. Hun visie “Samen overwinnen we” is de drijfveer achter de missie van de organisatie om mensen te helpen hun leven weer op te pakken en hun volledige potentieel te realiseren.

Kijk voor meer informatie over Liberty Home Kortrijk en haar programma’s op www.libertyhome.be

Of neem contact op met:

E-mail: info@libertyhome.be

Kantoor België: +32(0)476010555

Mobiel: +32(0)460960171

Liberty Home ligt in een chique wijk in Kortrijk en biedt een veilige omgeving voor mensen die hun verslaving en psychische stoornissen willen overwinnen. Met zijn rustige omgeving en ervaren team van professionals is Liberty Home de eerste stap naar een clean en sereen leven met duurzame resultaten op lange termijn.

Over Liberty Home:

Liberty Home is een toonaangevende aanbieder van verslavingsrevalidatiediensten en biedt uitgebreide programma’s die zijn ontworpen om individuen te ondersteunen op hun reis naar herstel. Met een focus op medeleven, professionaliteit en holistische genezing is Liberty Home toegewijd aan het helpen van cliënten om hun verslaving te overwinnen en hun leven weer op te pakken.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met

Vincent Conlon

CEO Liberty Home Group

E-mail: Vincent@libertyhome.be

Kantoor België: +32(0)476010555

Mobiel: +32(0)460960171

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Místè Limoncello wint zilver bij International Wine & Spirit Competition
Next post HOLOTECTURE van holos – geheel, volledig, tekton – bouwer, constructeur, architect