2023 China Semiconductor Materials Industry Development (Dezhou) Summit geopend in Dezhou

image-1.png

Read Time:2 Minute, 17 Second

16 belangrijke investeringsprojecten in de nieuwe generatie informatietechnologie-industrie werden ter plaatse ondertekend

In de ochtend van 16 oktober werd de openingsceremonie van de China Semiconductor Materials Industry Development (Dezhou) Summit gehouden in de Dezhou Municipal Party School. Naar verluidt zal de top vier dagen duren van 15 tot 18 oktober. Met als thema “gezamenlijke innovatie en gemeenschappelijke ontwikkeling” brengt de top experts, wetenschappers en bedrijven samen om academisch onderzoek, technologische vooruitgang en industriële ontwikkeling op het gebied van binnenlandse halfgeleidermaterialen te verkennen.

Tijdens de openingsceremonie van de top werden respectievelijk “China Integrated Circuit Key Materials Base (Dezhou)” en “Dezhou Semiconductor Industry Association” onthuld; er werd een ondertekeningsceremonie gehouden voor belangrijke investeringsprojecten in de nieuwe generatie informatietechnologie-industrie van Dezhou, waarbij in totaal 16 projecten werden ondertekend.

Naar verluidt zijn er 123 informatietechnologiebedrijven van de nieuwe generatie in Dezhou, met een omzet van bijna 30 miljard yuan vorig jaar. Daaronder zijn er 10 die actief zijn in de halfgeleiderindustrie, met een omzet van 7 miljard yuan. In de afgelopen vijf jaar is de outputwaarde van de halfgeleiderindustrie met een gemiddeld jaarlijks percentage van bijna 20% gegroeid. Er zijn 3 nationale “kleine reus”-ondernemingen die gespecialiseerd, gespecialiseerd en nieuw zijn, 32 provinciale “gespecialiseerde, gespecialiseerde en innovatieve” kleine en middelgrote ondernemingen en 22 provinciale innovatieve kleine en middelgrote ondernemingen. Shandong Grinm werd geselecteerd in de provinciale Flying Geese Paradigm industriële cluster toonaangevende enterprise database, en Tianqu New District Electronic Information (Integrated Circuit) werd geselecteerd in de provincie Shandong strategische opkomende industrie clusters en karakteristieke industrie clusters, en is uitgegroeid tot een belangrijke groeipool voor de hoogwaardige ontwikkeling van de halfgeleiderindustrie van de provincie.

Tijdens deze top werden niet alleen de laatste successen van de halfgeleiderindustrie in het land getoond, maar werd ook een platform geboden voor uitwisseling en samenwerking tussen collega’s in de industrie. Dezhou zal deze top ook aangrijpen om de beleidsondersteuning te blijven vergroten, de industriële keten te verbeteren, het bedrijfsklimaat te optimaliseren en een sterke garantie te bieden voor de ontwikkeling van de halfgeleiderindustrie.

Na de openingsceremonie hield Yang De-Ren, academicus van de Chinese Academie van Wetenschappen en professor aan de Zhejiang Universiteit, een keynote speech met de titel “Technology Progress and Industry of SoG-Si”. Daarna waren meer dan 20 eminente professionals, academici en industrieleiders op het gebied van halfgeleidermaterialen aanwezig, waaronder Huang Xiaowei, academicus van de Chinese Academy of Engineering, Professor Senior Engineer and Chief Scientist van China Grinm Group Corporation Limited, Kang Jin, general manager van Semiconductor Technology Innovation Center (Beijing) Corp. Naast het voeren van brede en dynamische uitwisselingen en discussies over de hete problemen van de industrie, zullen ondernemers en vertegenwoordigers van de elite van de industrie geleidelijk aan keynote rapporten over halfgeleidermateriaal technologie, ontwikkeling van de industrie, enz. leveren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Landelijke revitalisatie Qilu-model-Elk dorp heeft een goede show
Next post DYU C6 elektrische fiets: Groene R ider in de stad