Haagse coach Merlijn Angad Gaur helpt bij vinden loopbaanrichting

Dutch-3.jpg

Read Time:1 Minute, 32 Second

Coach Merlijn Angad Gaur uit Den Haag begeleidt professionals bij het vinden van werk dat echt bij hen past. In zijn coachingpraktijk Musical Minutes gebruikt Merlijn zowel zijn passie voor muziek als de Passie Profiel-methode om mensen te helpen bij het identificeren van hun diepste verlangens en het ontwikkelen van een duidelijke loopbaanrichting.

Het Passie Profiel is voor Merlijn meer dan alleen een methode; het is voor hem een transformerende tool die hem zelf heeft geholpen bij het vinden van zijn eigen weg. “Een paar jaar geleden was ik zelf op zoek naar meer helderheid over wat voor werk echt bij me past – wat resoneert met wie ik ben”, zegt Merlijn. “Het Passie Profiel bracht alles samen en maakte het voor mij duidelijk: dit is wie ik ben en wat ik moet doen.”

Muziek

Merlijns coachingbedrijf Musical Minutes biedt coaching voor mensen die op zoek zijn naar hun ware roeping. Door middel van één-op-één-sessies en het gebruik van muziek als reflectiemiddel, begeleidt Merlijn zijn cliënten op een unieke en inspirerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. “Ik geloof dat mensen dichter bij zichzelf brengen bijdraagt aan de positieve ‘groei’ van de wereld”, legt Merlijn uit. “Met mijn muziek en coaching probeer ik dit te bereiken, zowel in individuele sessies als in teamverbindingsprogramma’s.”

Passie Profiel

Het Passie Profiel vormt een integraal onderdeel van Merlijns coachingpraktijk, waarmee hij zijn cliënten een bewezen methodologie kan bieden om hun passies te identificeren en te omarmen. Door zijn unieke aanpak met muziek en coaching geeft Merlijn een eigen invulling aan het Passie Profiel, waardoor zijn cliënten diepgaande inzichten en waardevolle groei ervaren. Kijk op de website van Musical Minutes voor meer informatie over de coachingdiensten van Merlijn Angad Gaur en hoe het Passie Profiel wordt ingezet om mensen te helpen bij het vinden van vervullende carrières.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post SynTouch en WeAreFrank! bundelen krachten in partnerschap
Next post Bakker Bart lanceert Werken-bij website ontwikkeld door Emplear