Momcozy en Arianna Criscione, professionele voetbalspeelster en voorvechtster van vrouwensport, verenigen zich voor Internationale Vrouwendag-campagne

M1.png

Read Time:3 Minute, 22 Second

In een spannende nieuwe samenwerking bundelen Momcozy, een leider op het gebied van moeder- en kinderzorg, en Arianna Criscione, de Italiaans-Amerikaanse voormalige professionele voetbalspeelster, hun krachten voor de “Momcozy X Arianna Criscione”-campagne. Dit initiatief is gewijd aan het vieren en machtigen van moeders wereldwijd, waarbij de kracht, veerkracht en veelzijdige identiteiten van moeders worden getoond door “Haar Oneindige Kracht Gesprekken” en een speciaal webinar-evenement.

 

Video: https://youtu.be/fehvuRNXUxA

 

Momcozy X Arianna Criscione: Kracht Geven Door Ervaring

Arianna Criscione wordt niet alleen gevierd vanwege haar opmerkelijke carrière als professionele voetbaldoelvrouw, maar ook vanwege haar impactvolle bijdragen buiten het veld. Ze is een oprichtend lid van Mercury/13, een eigendomsgroep van meerdere clubs, wat bewijst dat vrouwenvoetbal een economische meerwaarde heeft.

 

Criscione benut haar platform om gendergelijkheid en empowerment te bevorderen. Als toevoeging op haar prestaties lanceerde Criscione in april 2023 Valeur als mede-oprichter en CEO. Valeur streeft ernaar een innovatief online platform te zijn dat de sportindustrie één vrouw tegelijk zal veranderen door vrouwen te helpen navigeren en overkomen van salarisbarrières, en de erkenning en eerlijkheid te krijgen die ze verdienen in een industrie die vaak transparantie mist. Dit initiatief zoekt vrouwen te machtigen om controle over hun lot te nemen, door hen de middelen te bieden om hun waarde te bevestigen en eerlijke omgevingen voor iedereen te waarborgen.

 

“Ik ben een vrouw, een atleet, een dochter, een echtgenote, en zoveel meer, maar moeder zijn heeft me kennis laten maken met mijn sterkste zelf,” zegt Criscione. Door een reeks openhartige gesprekken zal ze de diepten van haar reis van de voetbalvelden naar het gezinsleven verkennen, de uitdagingen, triomfen en de diepgaande transformatie die het moederschap met zich meebrengt, aanpakken.

 

De Vreugden en Uitdagingen van het Moederschap Navigeren

De campagne omvatte ook een webinar bevatten getiteld “Meer Dan Een Moeder: Omarm Je Authentieke Zelf,” in samenwerking met Laura Otton, een gerenommeerde expert op het gebied van perinatale geestelijke gezondheid. Gepland voor 8 maart (13.00 uur EST / 12.00 uur CST / 10.00 uur PST), is het doel van het webinar om de complexe emoties en identiteitsverschuivingen die bij het moederschap komen aan te pakken. klik hier om meer te weten

Navigating the Joys and Challenges of Motherhood

 

Van het confronteren van genderbarrières in de sport tot het aanpassen aan de eisen van het moederschap, beantwoordde Arianna cruciale vragen over het overwinnen van uitdagingen, het ondersteunen van de moederlijke identiteit en het begrijpen van haar oneindige kracht. Ze deelde ook haar visie delen voor een carrière na haar pensioen en waarom haar stem verheffen op Vrouwendag cruciaal is voor haar en voor Momcozy.

 

 

We zullen ook exclusieve aanbiedingen hebben op andere producten op de Momcozy-website tot 11 maart en op Amazon tot 10 maart.

 

Doe mee aan de beweging

Uiteindelijk is de samenwerking tussen Momcozy en Arianna Criscione meer dan een campagne; het is een beweging naar het erkennen en vieren van de diverse ervaringen van het moederschap. Door het delen van echte verhalen, het bieden van praktische inzichten en het bevorderen van een ondersteunende gemeenschap, streeft dit initiatief ernaar moeders te machtigen om hun reis met vertrouwen te navigeren, hun authentieke zelf te omarmen en de oneindige kracht binnenin te vieren.

 

Naarmate Internationale Vrouwendag nadert, sluit je aan bij Momcozy en Arianna in deze oprechte viering van het moederschap. Samen is het mogelijk om een wereld te inspireren die de ongelooflijke rol van moeders in het vormgeven van de toekomst erkent, respecteert en verheft.

 

Over Momcozy

Sinds 2018 brengt Momcozy het beste op het gebied van comfort naar moeders met draagbare borstkolven, voedingsbeha’s en andere verzorgingsproducten voor moeders. Ondersteuning biedend aan 3 miljoen moeders in meer dan 40 landen, is Momcozy een metgezel voor vrouwen van zwangerschap tot vroege moederschap. Met continue innovatie en een toewijding aan het creëren van gezellige ontwerpen geboren uit liefde, groeit Momcozy in bereik en impact om het leven van moeders over de hele wereld gemakkelijker te maken.

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ideeën voor een modern badkamerkleurenschema om te proberen in 2024
Next post DYU kondigt ongekende prijsverlagingen aan voor alle elektrische fietsen