Rijswijkse Webactueel verkozen tot beste online marketingbureau van Europa

Dutch-2.png

Read Time:50 Second

Webactueel is afgelopen maand uitgeroepen tot beste online marketingbureau van Europa. Het kreeg daarvoor in het Turkse Istanbul de Best Digital Advertising Agency Award tijdens de vierde International Achievement and Career Awards. De award is één van de meest prestigieuze prijzen in Europa.

De awards werden tijdens een speciaal event in Istanbul uitgereikt. “Het was een heel goed georganiseerde award-uitreiking, waar honderden mensen aanwezig waren, en ook verschillende grote media. Dat zorgde voor een hele goede sfeer”, stelt Yasin Yildirim, eigenaar van Webactueel. Het bedrijf ontwikkelt onder meer maatwerkwebsites en is gevestigd in Rijswijk.

Selectie

“Een R&D-team zoekt uit welke bedrijven succesvol presenteren in hun branche. Via deze selectie hebben ze de nummer één van onze branche bepaald”, zegt Yasin. “We waren positief verrast. We hebben eerder meerdere prijzen gewonnen. Maar de beste van Europa zijn, dat is wel een enorme eer.”

De jury prees de klantgerichtheid, expertise en geboekte resultaten van het bedrijf. Er dongen vanuit geheel Europa marketingbureaus mee naar de prijs.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post KPN lanceert Experience Stores met XR-games voor ondernemers
Next post Zakenvrouwenclub lanceert editie 2023 jaarlijkse glossy