Schiedamse Daniel Vinke in top 10 beste bruidsfotografen Benelux

nlpr1.jpeg

Read Time:2 Minute, 45 Second

Trouwfotograaf is de nummer 8 van de Masters of Wedding Photography 2022

Daniel Vinke uit Schiedam staat in de top 10 van De Masters of Wedding Photography, de grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux. Vinke won in 2022 maar liefst 10 awards en eindigde daarmee op de achtste plaats.

“2022 was een ongelofelijk mooi jaar. Ik heb meer dan dertig bruidsparen blij mogen maken met mijn creativiteit, inzet en humor. Ik ben heel dankbaar voor hun vertrouwen in mij”, zegt Vinke.

250 fotografen met 8.000 foto’s

Over het gehele jaar 2022 hebben ruim 250 professionele bruidsfotografen meer dan 8.000 foto’s ingestuurd. Deze werden beoordeeld door een onafhankelijke internationale jury, bestaande uit de beste trouwfotografen van over de gehele wereld. Daniel Vinke mag zich nu, tussen allemaal gerenommeerde topfotografen, een van de beste bruidsfotografen van de Benelux noemen. Hij vult aan: “Dat ik met mijn passie 10 awards heb mogen winnen, maakt me heel trots. Ik zie deze wedstrijd als de belangrijkste in Nederland en vind het een eer om in de top 10 te staan. Tijdens de coronaperiode heb ik veel geleerd en meters gemaakt. Inmiddels weet ik precies hoe ik de mooie momenten van een bruiloft goed kan vastleggen. Het geeft me veel vertrouwen om te weten dat niet alleen de bruidsparen, maar ook de beste trouwfotografen van over de gehele wereld mijn fotografie waarderen.”

De ‘Masters of Wedding Photography’ bestaat al 9 jaar en is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie in de Benelux. Elke drie maanden worden er awards uitgereikt aan de fotografen die de beste foto’s hebben ingestuurd. Aan het eind van het jaar wordt bekeken welke fotografen over het gehele jaar het best hebben gepresteerd. Bij de Masters gaat het dus niet om winnen met 1 foto, maar om wie er de meeste awards wint gedurende het gehele jaar. Het doel van de Masters is om de bruidsfotografie in de Benelux te blijven verbeteren.

Bruidsfotografie anno nu

De hedendaagse bruidsfotografen zijn volgens founder Christiaan de Groot van Masters of Wedding Photography echte topsporters in de fotografie. Er wordt veel van je gevraagd als bruidsfotograaf, waarbij anticiperen op bijzondere momenten en omgaan met moeilijke lichtomstandigheden een must is, zonder te veel op te vallen. Je moet als fotograaf zelf als het ware onzichtbaar blijven. “Het is echt een specialisme, dat door steeds meer allround fotografen ook als zodanig wordt erkend. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel getalenteerde bruidsfotografen in de Benelux aan het werk zijn en echt bijzondere beelden willen maken voor de bruidsparen. De afgelopen jaren hebben steeds meer fotografen in de Benelux zich ook gevestigd in de wereldtop. Iets waarop we heel erg trots mogen zijn.”

Over Daniel Vinke

Daniel Vinke is een Schiedamse trouwfotograaf met Sri Lankaanse roots. Hij werd opgenomen in de top 10 van beste trouwfotografen van de Benelux. Hij is de nummer 8 van de Masters of Wedding Photography 2022 – de grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux. Meer informatie: trouwfotosvandaan.nl.

Masters of Wedding Photography 2022

Voor een overzicht van alle award winnende foto’s en een lijst met de beste bruidsfotografen van de Benelux van 2022 kijk op de-masters.nl.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie

Aanvullende informatie? Neem dan contact op met de bruidsfotograaf:

Daniel Vinke
06 575 398 08
info@trouwfotosvandaan.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post best cbd olie
Next post Annemarie Dufrasnes beste vrouwelijke bruidsfotograaf van de Benelux