Slimme Accessoires-De Gen Volgende Lifestyle Producten verhoogt het Fashion Statement

watch-2.jpg

Read Time:3 Minute, 18 Second

In het huidige digitale tijdperk wint ook het recyclingconcept aan belang. Het begrip recycling betekent dat het gebruikte en oude materiaal wordt gebruikt om een ander product te maken. Het materiaal dat wordt gebruikt voor het recyclingproces kan gerecycleerde materialen worden genoemd. Deze materialen zijn in staat om nieuwe geüpcyclede producten te maken.

Nu kunnen lifestyleproducten ook worden vervaardigd uit gerecycleerde producten. Sommige bedrijven gebruiken het recyclingconcept en -methoden voor de productie van enkele fascinerende lifestyleproducten. Enkele van de nieuwste producten zijn elegante horloges, zonnebrillen, tassen en andere accessoires.

Tegenwoordig wordt het ook een trend om zero-waste materiaal te produceren. Alles wat kan dienen als bron voor de productie van nieuwe dingen kan recyclagemateriaal worden genoemd. Dergelijke gerecycleerde materialen zijn glas, aluminium, plastic waterflessen, metaalschroot, verschillende soorten papier, elektronica – computers, mobiele telefoons, toetsenborden, batterijen en andere kleine elektronische apparatuur, textiel, hout, draad, kabels, plastic product, rubber, enz. Aldus kan een verscheidenheid aan producten worden vervaardigd met behulp van het recyclingproces.

Over het bedrijf-

Carl Imro werkt en is sterk betrokken van Carl Imro richt zich op de productie van innovatieve producten door het toepassen van milieuvriendelijke en eco-vriendelijke processen. Het merk ondersteunt enorme in-store displays en ze lanceren nieuwe locaties. Het bedrijf werkt aan new-age modellen op basis van automatische beweging, saffier glas; mineraal glas wich modellen, enz., Het bedrijf toont altijd nieuwe technologie vermengd met luxe lifestyle goederen die worden gelanceerd en opgewaardeerd. Ze zijn bezig met het produceren van iets unieks vervaardigd uit schroot materialen.

De Carl Imro of de CLRi heeft de mooiste edits van luxe mode gepresenteerd aan de B2B-platforms. De tijd is nu gekomen en het bedrijf moet zich richten op B2C. De ultramoderne logistieke centra van het bedrijf zijn gevestigd in Amsterdam en Brussel. Zij geloven in een snelle, betrouwbare en vlotte levering.

Nieuwe lanceringen van het bedrijf

Het bedrijf is altijd bezig met het creëren van nieuwe producten uit schroot. De recente twee meest gevraagde lanceringen zijn

Nieuwe modellen

CRLi Faith FX Horloge ter waarde van 299,95 euro. Enkele van de kenmerken zijn het wijzerplaatmateriaal van M1 Mineraal GLAS met gerecycleerd roestvrij stalen bandmateriaal. Het kastmateriaal is van gerecyclede legering en het horloge heeft een roestvrije gerecyclede stalen gesp. Een ander opvallend kenmerk van het horloge is dat het waterdicht is. Kastmateriaal: gerecycled ALLOY, wijzerplaatweergave: Wijzer, Batterijlevensduur is van 36 maanden, Bewegingsmerk: Quartz Movement, Kastmateriaal: gerecycled Alloy, Bandmateriaal: gerecycled Stainless Steel en Gesp: Roestvrij gerecycled staal Gesp.

(https://www.carlimro.com/collections/watches/products/crli-faith-fx-watch)

Het model CRLi Canton XZ heeft een waarde van 979,95 EUR (dit is een kortingstarief). Dit model heeft een glazen saffier wijzerplaatvenster met een diameter van 38 mm. Het horloge heeft een vouwsluiting met veiligheidsstand en met 5 BAR waterbestendigheid diepte. Het uurwerk is gemaakt in Zwitserland en het materiaal van de band is 316L roestvrij staal. Bandbreedte is 19 mm, de bandlengte is 22 cm, sluitingstype is: Vouwsluiting met Veiligheid, Waterbestendigheid Diepte: 5BAR, Kastdikte is: 11mm enzovoort.

(https://www.carlimro.com/collections/watches/products/crli-canton-xz)

Redenen om te geloven

Het bedrijf levert de beste inspanningen om te voldoen aan de vraag van de klant en servers hun best om waardevolle producten te leveren.

  • Motiverend bedrijf – Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het presenteren van luxueuze, stijlvolle lifestyleproducten en zo een stijlquotiënt creëert voor de klanten.
  • Innovaties op zijn best – Ze geloven gewoon in geweldige koopjes en uitstekende service, daarom zetten ze zich in om de klanten het beste van beide te geven. Daarom, als u op zoek bent naar nieuwe investeringen in stijl dan moet u het bedrijf bezoeken en zich ermee verbinden.

Contactgegevens:

Ze werken 7 dagen per week, van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur en op zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur.  Neem contact met hen op via hun website of bel +31207701382. Kom in contact met het merk en blijf op de hoogte.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Annemarie Dufrasnes beste vrouwelijke bruidsfotograaf van de Benelux
Next post The Glamour Manager lanceert leadership-event ‘Lead with Elegance’