Utrechtse coach Roy Tuenter helpt vastgelopen twintigers en dertigers

Dutch-2-300x225.jpg

Read Time:1 Minute, 15 Second

NLP-coach Roy Tuenter uit Utrecht helpt twintigers en dertigers die zijn vastgelopen in hun baan. Hij heeft zich daarom met zijn praktijk aangesloten bij de Passie Profiel-methode.

“Deze methode is echt onderscheidend op het gebied van loopbaancoaching”, meent Roy, eigenaar van Vitalogy Coaching in Utrecht. “Ik help jonge mensen die zijn vastgelopen in een baan omdat die geen energie meer geeft. Ik ondersteun hen bij het ontdekken wat ze echt willen, en het realiseren daarvan.”

Potentieel

“Bij Vitalogy Coaching gaat het om het loslaten van het oude beperkende verhaal en je volle potentieel leven”, zegt Roy. “Het Passie Profiel is bij uitstek het instrument dat potentieel in kaart te brengen, op een creatieve en leuke manier. Aan het einde van het proces weet je wie je bent en waar je voor bent bestemd.”

Het Passie Profiel helpt nieuwsgierige en gedreven professionals met carrièretwijfels om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken. Het Passie Profiel Traject duurt drie maanden.

“Ik geloof in deze methode”, zegt Roy. “Ik denk dat het echt onderscheidend is in alles wat er al is op het gebied van loopbaancoaching. Het is een hele mooie methode waarbij je eerst de diepte met jezelf in gaat. Waar sta je nou voor en wat waar ben jij voor bestemd? Wat is jouw unieke bijdrage? Dat alles en meer ga je aan in een vijftal zeer leerzame en boeiende modules, onder begeleiding van mij als gecertificeerde impact coach.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Anouk Welters geeft mensen ‘regie’ over hun leven terug
Next post Datagedreven start-up JIBSER brengt transparantie in recruitmentwereld