Coach Astrid Hartog haakt aan bij Passie Profiel-netwerk

PR-1-image.jpg

Read Time:1 Minute, 36 Second

Coach Astrid Hartog heeft zich aangesloten bij de nationaal erkende Passie Profiel-methode. Astrid is Kansenontrafelaar en Perspectiefonderzoeker, NLP-trainer en coach.

Astrid is gevestigd in Goes en helpt al enkele jaren mensen in Zeeland, zuidelijk Zuid-Holland en Brabant om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Als coach is Astrid altijd toegewijd geweest om individuen te helpen hun passies te identificeren en succes te bereiken. Nu brengt Astrid haar expertise naar het volgende niveau door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt hun passies te identificeren en een duidelijk pad naar succes te ontwikkelen.

Burnout

“Ik ben verheugd me aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode”, aldus Astrid. “Ik merk in de praktijk dat enorm veel mensen in een baan of carrière zijn terechtgekomen waarvan ze na een aantal jaar merken dat ze er niet volledig op hun plaats zijn. Ze verliezen energie en raken soms zelfs in een bore- of burnout. Zelf heb ik een vijftal jaar geleden hetzelfde doorgemaakt. Door de voorloper van de Passie Profiel-methode te volgen heb ik mijn passie en talenten ontdekt, waardoor mijn leven er heel anders uit is gaan zien. En daar ben ik ontzettend blij mee!”

Inzicht

Astrid gebruikt de Passie Profiel-methode als tool om deelnemers te helpen bij het ontdekken van hun passies, talenten en innerlijke drijfveren. Het biedt volgens haar inzicht in wat hen echt drijft en wat ze nodig hebben om zich gelukkig en succesvol te voelen in hun werk en leven.

De Passie Profiel-methode is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel methode kan Astrid haar cliënten nu toegang bieden tot deze bewezen methodiek.

Kijk hier voor meer informatie over de coachingdiensten van Astrid Hartog en de Passie Profiel-methode.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post KubeCon Europe 2023: Huawei Cloud Kuasar bevordert Cloud evolutie
Next post Business Shakers: nieuw ondernemersplatform voor praktische vraagstukken