Cynthia Schultz: ‘Structuurjunkie Planners gaat volgend jaar internationaal’

2023-08-03-LSOB-John-Slabbekoorn-en-Cynthia-Schultz-PR3.png

Read Time:1 Minute, 36 Second

Blogger Cynthia Schultz is de founder van Structuurjunkie Planners. Daarvan zijn er al meer dan 100.000 verkocht. Maar Cynthia legt de lat nog hoger. “Ik wil met de planners internationaal gaan. Bijvoorbeeld naar Duitsland”, zegt ze. Sinds ruim drie jaar krijgt ze bij al haar werkzaamheden ondersteuning van business coach John Slabbekoorn, die de internationale ambities vertaalde naar concrete stappen.

Plannen en structureren

Van 2006 tot 2017 runde Cynthia de succesvolle blog Miss Lipgloss, waarop ze haar passies voor beauty en schrijven met elkaar combineerde. Daarna was het tijd voor iets nieuws en richtte ze de eveneens succesvolle blog cynthia.nl op. “En ik heb een Instagramaccount, waarop ik mijn leven deel. Veel mensen volgen mij via dit account. Dit is ook deel van mijn verdienmodel, want adverteerders betalen mij om op mijn kanaal te komen. Ik was in 2006 één van de eerste influencers. Toen bestond dat woord ook nog helemaal niet”, vertelt Cynthia. Cynthia geeft sinds een paar jaar trainingen die te maken hebben met plannen en structureren en de bijpassende planners uit.

Veel vrijheid dankzij coaching

De laatste jaren hielp Structuurjunctie Cynthia meer dan 10.000 mensen om hun leven te structureren, productiever te werken en tijd over te houden voor dingen die ze echt belangrijk vinden.

Cynthia krijgt bij het voeren van haar business sinds drie en een half jaar ondersteuning van business coach John Slabbekoorn van Lifestyle of Business. Er is in die drie jaar veel veranderd. Ik was éénpitter, maar ik heb nu een team van twaalf freelancers. Ik heb veel vrijheid gekregen en hoef niet meer elke dag in mijn bedrijf operationele dingen te doen. Ik ben nu vooral bezig met het bouwen van mijn bedrijf en geef daarnaast de trainingen en Q&A’s, omdat ik dat laatste leuk vind. Het staat nu allemaal als een huis en dat is een groot verschil met zo’n drie jaar geleden.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hoornse coach Sandra Zuiker helpt mensen hun werkgeluk terug te vinden
Next post Onderzoek reischeck.nl: Waarom een vakantie boeken naar Spanje?