Onderzoek reischeck.nl: Waarom een vakantie boeken naar Spanje?

reischeck-logo.png

Read Time:2 Minute, 5 Second

In Nederland is Spanje een van de meest geliefde vakantielanden. Het vakantieland is dan ook zowel geliefd door jongeren als door ouderen. Wel zit er een verschil in de plek waar ze heen gaan, zo zie je de meeste jongeren naar steden als Blanes en Lloret de Mar gaan en zie je ouderen toch meer naar het binnenland gaan of andere mooie steden en of plaatsjes in het land. Spanje is dan ook een erg mooi vakantieland, zo is het er in de zomer altijd mooi weer, is er veel te doen en er is veel zee. Je hebt dan ook een ruime keuze aan vakantiemogelijkheden in Spanje denk hierbij aan een mooie strandvakantie, citytrips of een actieve vakantie in de natuur.

Waarom een vakantiehuis in Spanje boeken?

Er is een ruime keuze aan vakantiehuizen in Spanje. Het voordeel wanneer je ervoor kiest om een vakantiehuis te huren is dat je net als thuis ook een eigen keuken, badkamer et cetera hebt. Wanneer namelijk een hotel boekt heb je vaak 1 kamer met daarbij een badkamer en dat was het. Wanneer je dan met een wat grotere groep gaat is het huren van een vakantiehuis gemakkelijker dan een hotel. Een vakantiehuis biedt namelijk veel mogelijkheden, zo zijn er veel vakantiehuizen in Spanje met een zwembad, je kunt er zowel met je familie als een groep vrienden heen en heb je veel ruimte voor jezelf.  Er is dan ook voor iedereen wel een vakantiehuis die bij u past. Houd u meer van een vakantiehuis die is gelegen in de binnenstad of juist lekker achteraf, of wil je juist een lekker knus vakantiehuis of hou je meer van een groot vakantiehuis?

Wat zijn de mooiste bestemmingen in Spanje?

Door heel Spanje zijn er vakantiehuizen te vinden, een aantal mooie plekken om een huis te huren is Mallorca of Andalusië. Een vakantiehuis in Mallorca bied erg veel voordelen, in Mallorca is er namelijk heel veel te doen. Zo kun je de mooie bergen bezoeken, schilderachtige baaien bekijken, naar mooie plaatselijke dorpen gaan en lekker naar het strand. Doordat vakantie-eiland Mallorca zo veelzijdig is, is het zowel een mooie bestemming voor jongeren als ouderen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie bezienswaardigheden in Spanje. Denk hierbij aan Catalonië, of Alicante-Valencia. In Catalonië kun je bijvoorbeeld een dagje naar Barcelona, waar ook erg veel bezienswaardigheden zijn te zien als Camp nou, het voetbalstadion. Of misschien kies je eerder voor de Sagrada Familia? Je kunt het allemaal zelf bepalen vanuit je vakantiehuis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cynthia Schultz: ‘Structuurjunkie Planners gaat volgend jaar internationaal’
Next post DYU T1 elektrische fiets: Een mix van traditie en moderniteit voor een buitengewone fietservaring