Heemskerkse Gerard Jasperse helpt carrièretwijfelaars met keuzes maken

Read Time:1 Minute, 30 Second

Coach Gerard Jasperse helpt professionals die twijfelen over hun carrière en op zoek willen naar waar ze echt blij van worden. Als coach is Gerard er om HR-afdelingen en professionals richting bewustere keuzes te brengen, die dichter bij hun persoonlijke waarden en passies liggen.

Gerard heeft zijn expertise recent naar het volgende niveau gebracht door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode, een erkende coachingsmethodologie die mensen helpt bij het identificeren van hun passies en het ontwikkelen van een duidelijk pad naar succes.

“Het Passie Profiel heeft mij zelf ook gebracht naar waar ik op dit moment sta en heeft mij enorm geholpen in de keuzes die ik in mijn carrière heb gemaakt”, zegt Gerard Jasperse. “Deze methode past heel goed bij wie ik ben en waar ik voor sta. Ik hoop hiermee dan ook nog vele andere mensen te helpen die op zoek zijn naar het werk dat echt bij ze past.”

Passie Profiel

Met het Passie Profiel kun je de kern van iemands identiteit bepalen en ontdekken waar iemand energie van krijgt. Met deze informatie krijgt iemand een beter inzicht krijgt in wie zij zijn en waar ze echt blij van worden. “Hiermee is het mogelijk een concreet plan in handen te krijgen met een duidelijke jaarplanning en acties”, legt Gerard uit. “Zo kun je meteen aan de slag om jouw persoonlijke passie en werkgeluk volledig te ontwikkelen.”

De Passie Profiel-methode is een bewezen methode die duizenden mensen heeft geholpen hun passies te identificeren en succes te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. Door zich aan te sluiten bij de Passie Profiel-methode kan Gerard Jasperse zijn cliënten nu toegang bieden tot deze methodiek.

Kijk voor meer informatie over de coaching-diensten van Gerard Jasperse en de Passie Profiel-methode op www.gerardjaspersecoaching.nl.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Loopbaancoach Lara Verbeek helpt bij het vinden van werkgeluk
Next post NLP-coach David Meijers: ‘We hebben allemaal onze lessen te leren in het leven’