NLP-coach David Meijers: ‘We hebben allemaal onze lessen te leren in het leven’

Read Time:1 Minute, 15 Second

NLP-coach David Meijers uit Midden-Delfland helpt 40-plussers die vastlopen in een veeleisende baan. Hij ondersteunt hen bij het op authentieke wijze gehoor geven aan hun innerlijke stem, met behulp van de Passie Profiel-methode. Daarnaast heeft hij een opleiding tot kindercoach gevolgd.

David is software-architect en werkt onder meer voor chipmachinebouwer ASML, maar heeft in de loop der tijd een hele andere passie gevonden. “Ik heb zelf jarenlang in mijn hoofd geleefd. Omdat ik me richt op de beroepsmatige denkers, weet ik hoe belangrijk het is voor deze doelgroep om een structuur als de methode van het Passie Profiel als houvast te hebben.” David helpt nu met behulp van de Passie Profiel-methode 40-plussers die vastlopen in een veeleisende baan en begeleidt daarnaast jeugd in groep 7 en 8 bij belangrijke keuzemomenten.

Lessen

Volgens David hebben we allemaal onze lessen te leren in het leven, en doe je dat door ze te doorleven. “Maar soms raken we in een strijd verwikkeld die ons niets verder brengt”, zegt David. “Ik heb me aangesloten bij het Passie Profiel en weet daardoor precies wat ik wel en niet heb aan te gaan. Die kennis wil ik als impactcoach graag overdragen.”

Jeugd

David ziet het helpen van de jeugd bij het vinden van hun richting ook als een belangrijke missie. “Ik begeleid de jeugd bij belangrijke keuzemomenten op speelse wijze naar hun authentieke bijdrage op het levenstoneel.” De website van David heet Amor Ad Vitam (liefde voor het leven).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Heemskerkse Gerard Jasperse helpt carrièretwijfelaars met keuzes maken
Next post WeAreFrank! en pragmatiQ gaan samenwerken in strategisch partnerschap