Loopbaanexpert Sandra Klijn lanceert succesvol boek over energievretende banen

PR-6-IMAGE-1-300x225-1.jpg

Read Time:1 Minute, 21 Second

Expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling Sandra Klijn heeft een boek geschreven over energievretende banen en (ontbrekend) werkgeluk. Wat wil je écht? werd 7 mei gepresenteerd tijdens een evenement in Haarlem, en staat inmiddels op de eerste plek van Managementboek.nl in de categorie Werk en Loopbaan.

“Als je werk dagelijks meer energie kost dan dat het je geeft, dan zal dit zijn tol gaan eisen”, zegt Sandra. “Er ontstaan sneller conflicten, je ervaart minder werkplezier en je bent minder productief. Hoog tijd om je af te vragen: wat wil ik écht?”

Haar boek behandelt onder andere de vraag waarom iemand zou blijven zitten in een energievretende baan. Je hebt daardoor aan het einde van de werkdag geen energie meer om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn, en je leidt niet het leven dat past bij wie je wil zijn.

Het boek komt voort uit vijf jaar onderzoek over persoonlijk energie op het werk, en vertaalt dit naar praktische tips waar je direct vandaag mee aan de slag kunt gaan.

“Als je twijfelt of je wel op de juiste plek zit, hoeft dit niet te betekenen dat je in de verkeerde rol zit”, zegt Sandra. “Het is waarschijnlijker dat je zingeving, betrokkenheid en aansluiting bij je kernwaarden mist. Dan ontstaat er een frictie tussen de persoon die je wilt zijn en hoe je baan hierbij past. Het antwoord op deze mismatch kun je vinden in inzichten in je verlangen. Hoe je dit samen met je competenties, persoonlijkheid en gedrag de kloppende puzzel vormt voor een energiek werkleven.”

Wat wil je écht? verscheen 28 april bij uitgeverij Boom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Amsterdams opleidingsinstituut Le Wagon bereikt mijlpaal van 20.000 afgestudeerden
Next post Onderzoek: 6 procent Nederlanders maakte ooit gebruik van businesscoach